School Day Schedule

Each school day has the following schedule. Bells ring at the beginning and end of each period.

            REGULAR DAY SCHEDULE

Warning Bell8:15- 8:20 (Hurry Up Music )
Period 18:20 - 9:35 (75 min)
Period 29:40 - 10:55 (75 min)
Lunch10:55 - 11:35 (40 min) (Gr. 11 & 12)

Period 3

 

Lunch

11:00 - 12:15 (75 min)

 

12:15 - 12:55(40 min) (Gr. 9& 10)

Period 411:35 - 12:50 (75 min)
Period 5
12:55 - 2:10 (75 min)

          GATHERING DAY SCHEDULE        

Warning Bell8:15- 8:20 (Hurry Up Music )
Period 1 (Part 1)8:20 - 9:05 (45 min)
 Call Down/ Travel 9:05 - 9:10 (5 min)
 Gathering 9:10 - 10:20 (70 min)
 Period 1 (Part 2) 10:25 - 10:35 (10 min) (Attendance)
Period 210:40 - 11:35 (55 min)
Lunch11:35 - 12:15 (40 min) (Gr. 11 & 12)

Period 3

 

Lunch

11:40 - 12:35 (55 min)

 

12:35 - 1:15 (40 min) (Gr. 9& 10)

Period 412:15 - 1:10 (55 min)
Period 5 
1:15 - 2:10 (55 min)